Nu, op alle oliën: 10% korting en 3 halen = 2 betalen.

OVERSTAPPEN OP YOURDOG

Overstappen op Yourdog gaat heel soepel mits je de juiste stappen doorloopt. Er zijn verschillende manieren om over te stappen op een nieuwe brok. Deze manieren verschillen als je kijkt naar de brok die je nu voert en de brok waar je naar overstapt. Voor een optimale overgang raden wij je aan deze pagina en aanvullende artikelen goed te lezen. Zo ben jij samen met jouw viervoeter goed voorbereid op een soepele overstap.

Waar kun je tegenaan lopen?

Over de jaren heen hebben wij enorm veel baasjes gesproken én geholpen bij het overstappen. Waar kunnen jij en je hond tegenaan lopen?

Hoe moet ik overstappen naar Yourdog?

Overstappen op Yourdog gaat over het algemeen heel soepel. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt overstappen. Bij Yourdog hebben we krokante (geëxtrudeerde) brokken. De manieren voor de beste overstap verschilt en ligt aan wat voor brok je op dit moment geeft (geperst of krokant):

 • Eén hele dag vers vlees voeren, de volgende dag volledig over op Yourdog
  • Het overstappen naar Yourdog is ook mogelijk middels vers vlees. Hierbij kun je jouw hond gedurende een dag vers vlees voeren. Na deze dag kun je direct de nieuwe brok geven zonder dit te mengen.
 • 'Cold-turkey', van de één op de andere dag direct overstappen (nodig als je overstapt van een geperste brok naar Yourdog)
  • Wij adviseren om jouw viervoeter in één keer over te zetten op onze voeding als je van een geperste brok komt. Het is hierbij belangrijk dat je de twee niet met elkaar gaat mengen. Het kan voorkomen dat de ontlasting door de wisseling iets anders is dan normaal, dit is niet ernstig. Geef jouw hond de tijd om even te wennen.

Volgens het volgende overstapschema als je van een krokante brok overstapt op Yourdog:

 • Stap 1:
  • 25% van Yourdog en 75% van het oude hondenvoer. De hond kan hier gedurende twee dagen aan wennen. Daarna kun je het oude hondenvoer verder langzaam afbouwen.
 • Stap 2:
  • 50% van Yourdog en 50% van het oude hondenvoer. Het is belangrijk dat je de hond ook hier weer twee of drie dagen aan laat wennen.
 • Stap 3:
  • 75% van Yourdog en 25% van het oude hondenvoer. De hond is nu bijna helemaal over op het Yourdog. Doe dit gedurende 2 dagen.
 • Stap 4:
  • 100% Yourdog 0% van het oude hondenvoer. Nu is de hond volledig over op Yourdog hondenvoer.

Zorg er dus voor dat je nog voldoende van het oude voer in huis hebt om een soepele overstap te realiseren.

Let op: wanneer je overstapt van een geperste brok raden wij het af om over te stappen middels het overstapschema. Wanneer je hier vragen over hebt, neem dan contact met ons

WAT BAASJES ZEGGEN OVER YOURDOG


Petra

Top product! Mijn Frenzie is er gek op na verschillende andere soorten voer. Zijn vacht is enorm gaan glanzen. En hij is voldaan na zijn portie eten is wel eens anders geweest. En ook wat waard een super klantenservice na een bestelling wat verkeerd gegaan en er was eigenlijk direct een oplossing. Kortom goed product en dito bedrijf met een top klanten service

Sieta

Onze Stafford heeft veel last gehad van jeuk en daardoor een hele rode buik vol met korstjes van open gekrabde plekken. Sinds ze Yourdog krijgt is haar buik weer helemaal rustig en begint er zelfs weer haar te groeien in plaats van 1 grote rode massa. Haar ontlasting is goed en haar vacht glimt mooi!

Femke

Joppe smult van zijn 100% natuurlijk Yourdog Labrador senior brokken en overstappen was geen probleem. Mijn oude knuffelbeer stapte zonder moeite over op Yourdog.

Ook overtuigd van Yourdog?

Bestel direct in onze webshop
Of bel voor advies? Bel 085 065 3681