Gezonde Oliën 💚 Nu 40% korting!

YOURDOG, WANT IEDER RAS IS UNIEK

Yourdog zet de behoeften van jouw rashond op nummer 1 met betaalbare rasspecifieke hondenbrokken op basis van groenten, fruit en kruiden, zodat jij de gezondheid van jouw hond op een natuurlijke manier ondersteunt.

Wij zijn ooit begonnen met één simpele gedachtegang: onze liefde voor de verschillende rashonden. Opgericht in juli 2015 met het idee dat kruiden ook te gebruiken zouden kunnen zijn om rasspecifieke gezondheidsklachten van honden aan te pakken. Net zoals dit al eeuwen bij de mens toegepast wordt in de alternatieve geneeskunde (fytotherapie).

Iedere rashond heeft een unieke voedingsbehoefte en wij van Yourdog willen hier rekening mee houden. Zo heeft een chihuahua andere behoeften en rasspecifieke klachten dan een Duitse herder, maar heeft een Mechelse herder vaak weer overeenkomende klachten met de Duitse herder. Afhankelijk van de grootte van de hond, het ras of de rasgroep worden de ingrediënten extra onder de aandacht gebracht.

Hoe is Yourdog rasspecifiek?

Wij produceren natuurlijk hondenvoer, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Onze eiwitbronnen bestaan uit het malse buffelvlees en gevogelte.

Om Yourdog aan te laten sluiten op de specifieke behoefte van een ras wordt ervoor gekozen om een zorgvuldig geselecteerde mix van groenten, fruit en kruiden toe te voegen. Deze unieke groente-, fruit- en kruidenmix bevordert en ondersteunt de gezondheid van jouw rashond.

Wil jij meer weten over groenten, fruit en kruiden in het hondenvoer? Neem dan een kijkje bij onze ingrediënten óf lees onze blog over fytotherapie

WAT ZEGGEN BAASJES OVER YOURDOG RASSPECIFIEK HONDENVOER?

Baasje Lies zegt:

Onze zwarte snuffelaar kreeg hier voor geperst hondenvoer. Een vriend van ons vertelde dat hij zijn hond Yourdog had laten testen. Wij hebben via hem ook een proefverpakking gekregen. We zijn eigenlijk tegen de adviezen om geleidelijk over te stappen in 1 keer overgestapt. We hebben hem een aantal keer gewogen om te kijken of hij niet te veel of te weinig kreeg. We zijn hem iets minder dan het advies gaan voeren. Er is een duidelijk verschil in poepen. Dit is duidelijk minder dan voorheen. Zijn vacht is wat meer gaan glimmen. Eigenlijk zijn we helemaal tevreden en blijven we Yourdog lekker door voeren!

Baasje Femke zegt:

Joppe smult van zijn 100% natuurlijk Yourdog Labrador senior brokken en overstappen was geen probleem. Mijn oude knuffelbeer stapte zonder moeite over op Yourdog. Joppe eet graag zijn Yourdog Labrador senior en ik vind het fijn dat ik een 100% natuurlijk voer kan geven zonder bij producten. Op mijn trainingsgroepje beveel ik iedereen Yourdog aan.

Baasje Ellen zegt:

Tot nu toe ben ik tevreden over het product Yourdog. zelf heb ik twee labradors van 12 en 14 jaar oud. Ze vinden de brokken erg lekker en het is me opgevallen dat ze toch eerst de brokken goed moeten kauwen. Bij mijn vorige hondenvoer Purizon lam en rijst hadden ze hun bakje in een mum van tijd op. Nu doen ze er wat langer over. Of hun vacht beter gaat van glimmen of minder last hebben van stijfheid daarvoor is het nog te vroeg om te oordelen. In ieder geval smullen  ze (Beer en Misty) van hun voer. Hoe dan ook ik ben zeer tevreden over de klantenservice, het gemak dat ik via Internet kan bestellen zonder verzendkosten (ik heb namelijk geen rijbewijs) en de snelle service. Top!