SMAAKGARANTIE; NIET GOED? GELD TERUG

We snappen dat het soms lastig kan zijn om het beste voer voor jouw rashond te vinden en dat je door de bomen het bos even niet meer ziet. Daarom helpen wij je hier graag bij! Om de keuze wat makkelijker te maken én te zorgen dat je het rasspecifieke voer voor jouw hond gewoon kan uitproberen hebben wij een smaakgarantie!

Wat is een smaakgarantie?

Onze smaakgarantie houdt in dat je Yourdog rasspecifiek hondenvoer zonder zorgen kunt bestellen. Ben je nog aan het twijfelen om een 6- of 12KG zak te bestellen omdat je niet zeker weet of jouw hond het lekker vindt? Geen zorgen, je kunt het gewoon proberen! Mocht jouw hond het onverhoopt toch niet lekker vinden of merk je dat hij gevoelig is voor iets in de voeding? Dan krijg je zonder gedoe jouw aankoopbedrag terug! Onze klantenservice helpt je hier graag mee verder.

Waarom Yourdog rasspecifiek hondenvoer proberen?

Bij Yourdog zetten wij de behoeften van jouw rashond op nummer 1 met betaalbare rasspecifieke hondenvoeding op basis van groenten, fruit en kruiden, zodat jij de gezondheid van jouw hond op een natuurlijke manier ondersteunt. Ben je benieuwd naar onze groenten, fruit en kruiden? Neem dan een kijkje bij onze ingrediënten.

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor onze producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.