€10 korting: 12kg duo-pack
54,95
 • Op voorraad

Waarom rasspecifieke hondenbrokken voor jouw hond? Lees meer over de voeding van jouw Rottweiler Lees meer over de voeding van jouw Rottweiler


Duo-pack voordeel 12 kg
1 x 12kg voor € 54,95 p/zak
2 x 12kg voor € 49,95 p/zak - Je bespaart €10

klaar voor verzending binnen 3 dagen, levertijd 1 werkdag

Levensfase
Gewicht
 • Hulp nodig? Bel 085 - 06 536 81 voor advies
 • Smaakgarantie! Niet goed? Geld terug
 • Gratis thuisbezorgd vanaf 39,- 
 • Yourdog maakt rasspecifiek voer voor jouw rashond

Bijpassende producten

Beste hondenvoer Rottweiler? Rasspecifiek, natuurlijk en gezond!

Hondenvoer specifiek voor de Rottweiler? Gevonden! Onze brok is speciaal ontwikkeld voor de grote, sterke, actieve hond die de Rottweiler is. Ingrediënten die zorgvuldig zijn uitgekozen in samenwerking met Nederlandse voedingsdeskundigen, om een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van je Rottweiler. Met rasspecifiek hondenvoer weet je zeker dat je Rottweiler geen essentiële ingrediënten mist. Zoals voldoende energie, om tot op hoge leeftijd hun raseigen speelsheid te behouden. En een unieke mix van groenten, fruit en kruiden, om typische Rottweiler-klachten te kunnen helpen voorkomen. De rasspecifieke voeding voor Rottweilers is zelfs geschikt voor de gevoeligste honden. Verkrijgbaar in zakken van 12 kilo, tenzij je een pup hebt — dan is 3 kilo ook te koop. Want, ja: het beste hondenvoer voor Rottweilers is er in drie varianten: voor pups, volwassen Rottweilers en senioren.

✓ gericht op ondersteuning van de gezondheid van je Rottweiler ✓ smakelijkheidsgarantie: niet goed, geld terug ✓ unieke groenten-, fruit en kruidenmix ontwikkeld met voedingsdeskundigen ✓ geproduceerd in Nederland ✓ gratis thuisbezorgd vanaf €39,-

Welk voer voor Rottweilers?

Een krachtige hond als de Rottweiler heeft goed hondenvoer nodig om zo sterk te blijven. De Rottweiler heeft regelmatig beweging nodig en is graag buiten. Spelen, wandelen en naast de fiets lopen — daar haalt de Rottweiler zijn neus niet voor op. Krijgt de Rottweiler te weinig beweging en niet het juiste voer? Dan liggen overgewicht en probleemgedrag op de loer. Niet alleen het formaat en de kracht van de Rottweiler vragen om rasspecifiek voer. De Rottweiler kent, net als ieder ander ras, veelvoorkomende kwalen. Die kan je proberen te voorkomen met het beste hondenvoer voor Rottweilers: rasspecifieke voeding.

 • Ontwikkeld met Nederlandse voedingsdeskundigen om bij te kunnen dragen aan de gezondheid van je Rottweiler
 • Om de kans op rasspecifieke 'Rottweiler-kwalen' te kunnen verkleinen bestaat het beste hondenvoer uit een unieke mix van groenten, fruit en kruiden, zoals kamille, chondroïtine en peterselie
 • Puur natuur: vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
 • Bevordert een gezonde, glanzende vacht
 • Ook geschikt voor de gevoelige Rottweiler

Voeding specifiek voor Rottweilers: de unieke ingrediënten

Rottweilers kennen, helaas, rasspecifieke kwalen. Met name heupdysplasie, uitgerekte hartspier, gewrichtsproblemen en ademhalingsproblemen komen vaak voor bij de Rottweiler. Met die wetenschap onderzochten we met Nederlandse voedingsdeskundigen hoe we de Rottweiler het best kunnen ondersteunen in de gezondheid en voorzien in zijn behoeften. Daar ontstond een unieke mix van ingrediënten uit, met onder andere kamille, chondroïtine en peterselie.

Buffel: voor een Rottweiler die al snel overgewicht krijgt, is het vlees van de grasgevoerde en vrij opgegroeide buffels ideaal — laag cholesterol- en vetgehalte, minder calorieën van het veelgebruikte rundvlees en bomvol vitaminen en mineralen

Gevogelte: krachtpatsers als de Rottweiler hebben goede spieren nodig, waar we met eend, kip en kalkoen met hoog verteerbare eiwitten aan kunnen bijdragen

Kamille: waar we als mens een lekker kopje kamillethee drinken vanwege de goede smaak en de gezondheidsvoordelen, is het voor de Rottweiler ook een uitstekend ingrediënt in het hondenvoer — kamille kan een positieve bijdrage leveren aan het voorkomen van kwalen in relatie tot maag, darmen, huid, reuma, zenuwen, ontstekingen en urinewegen, daarbij kan het een rustgevende werking hebben op honden die vaak stress voelen

Chondroïtine: chondroïtine komt van nature voor in het lichaam van de Rottweiler, het is één van de belangrijkste bestanddelen van het kraakbeenweefsel —het verbetert de soepelheid van het kraakbeen, heeft een pijnstillende en ontstekingsremmende werking en stimuleert productie van bouwstenen die gezond kraakbeen nodig heeft

Peterselie: deze kruidachtige plant zit boordevol vitamine C, A en K, wat een goede invloed kan hebben op het immuunsysteem, de ogen, het hart- en vaatstelsel en de lever

Rottweiler-pup

Mais, gedroogde kip (30%), gevogeltevet, erwten, gedroogde buffel (3.5%), choline chloride, glucosamine, chondroitine, zalmolie, groente-, fruit- en kruidenmix

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 28%, ruw vet 16%, ruwe celstof 3,3%, ruw as 6,8%, calcium 1,7%, fosfor 1,3%.

Toevoegingen: vitamine A 20.000 IE (E672), vitamine D3 1.400 IE (E671), vitamine E als all rac-alpha-tocopherylacetat (3a700) 500 mg, E1 Fe als ijzer(II)sulfaat, monohydraat: 50 mg, E2 I als calciumjodaat, watervrij:1,5 mg, E4 Cu als koper(II)sulfaat, pentahydraat: 5,0 mg, E5 Mn als mangaan(II)oxide: 35 mg, E6 Zn als zinkoxide: 70 mg, E8 Se als natriumseleniet: 0,2 mg.

Voer volwassen Rottweiler

Mais, gedroogde kip (23%), gerst, erwten, gedroogde buffel (3.5%), gevogeltevet, choline chloride, glucosamine, chondroitine, zalmolie, groente-, fruit- en kruidenmix.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 25%, ruw vet 9%, ruwe celstof 3,9%, ruw as 6%, calcium 1,4%, fosfor 1,1%.

Toevoegingen: vitamine A 20.000 IE (E672), vitamine D3 1.400 IE (E671), vitamine E als all rac-alpha-tocopherylacetat (3a700) 500 mg, E1 Fe als ijzer(II)sulfaat, monohydraat: 50 mg, E2 I als calciumjodaat, watervrij:1,5 mg, E4 Cu als koper(II)sulfaat, pentahydraat: 5,0 mg, E5 Mn als mangaan(II)oxide: 35 mg, E6 Zn als zinkoxide: 65 mg, E8 Se als natriumseleniet: 0,2 mg.

Senior-Rottweiler

Mais, gedroogde kip (23%), gerst, erwten, gedroogde buffel (3.5%), gevogeltevet, choline chloride, glucosamine, chondroitine, zalmolie, groente-, fruit- en kruidenmix.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 24%, ruw vet 8%, ruwe celstof 3,9%, ruw as 6%, calcium 1,4%, fosfor 1,1%.

Toevoegingen: vitamine A 20.000 IE (E672), vitamine D3 1.400 IE (E671), vitamine E als all rac-alpha-tocopherylacetat (3a700) 500 mg, E1 Fe als ijzer(II)sulfaat, monohydraat: 50 mg, E2 I als calciumjodaat, watervrij:1,5 mg, E4 Cu als koper(II)sulfaat, pentahydraat: 5,0 mg, E5 Mn als mangaan(II)oxide: 35 mg, E6 Zn als zinkoxide: 65 mg, E8 Se als natriumseleniet: 0,2 mg.

Voeding & Rottweilers: handige informatie

Vanwege de grootte van Rottweilers en het voedingsadvies, verkopen we het hondenvoer in zakken van 12 kilo — voor de volwassen Rottweiler en de senioren. Heb je een pup, dan is het rasspecifieke hondenvoer ook in een verpakking van 3 kilo te koop. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het hondenvoer voor Rottweilers. Bijvoorbeeld: hoeveel mag-ie eten, wat is voor een pup de juiste hoeveelheid brokken en hoe bewaar je het hondenvoer?

Rottweiler-pup, volwassen Rottweiler en senioren

Een Rottweiler-pup: de hoeveelheid eten is misschien in die fase nog wel het belangrijkst. Krijgt je Rottweiler-pup te veel energie binnen, dan groeit-ie te snel. Dat kan zorgen voor klachten aan de ledematen. Laten we eerst kijken naar wanneer je welke brokken geeft: voor de pup, de volwassen hond en de senioren. Een handige richtlijn om aan te houden:

 • pup — voor Rottweilers jonger dan 11 maanden
 • adult — voor Rottweilers van 11 maanden tot 7 jaar
 • senior — voor Rottweilers van 7 jaar en ouder

Hoeveelheid eten voor de Rottweiler

De Rottweiler werd vroeger gebruikt om vee van en naar de markt te drijven in het Duitse stadje Rottweil. Weet je ook meteen waar-ie zijn naam aan te danken heeft. Ze werden ingezet om vleeskarren te trekken en het verdiende geld te bewaken. Daarom is de Rottweiler nu een ideale gezelschapshond én waakhond. Zijn behoefte aan beweging zit er dus altijd al in. Daarom is de vraag 'hoeveelheid eten voor de Rottweiler' ook wel een heel logische: wanneer voldoe je aan de behoeften van je hond? De hoeveelheid eten voor de Rottweiler hangt af van de hoeveelheid beweging. Train je met je hond of is het een actieve waakhond? Dan heeft je Rottweiler een andere hoeveelheid eten nodig dan wanneer je 'alleen' veel wandelt. Onder de tab 'Voedingsadvies' vind je een handige richtlijn voor de hoeveelheid eten. Goed om te weten: je mag van deze richtlijnen afwijken. Geef dus gerust iets meer als je een heel actieve dag hebt en iets minder als je Rottweiler al flink verwend is met snacks.

Brokken-bewaaradvies

Onze voeding voor Rottweilers is tot 12 maanden na productie houdbaar. Zo lang doe je waarschijnlijk niet met een zak, maar het is toch handig om te weten. Het beste bewaar je de hondenbrokken met zak en al in een luchtdichte en voedselveilige bewaarton. Je zet de ton op een donkere, droge en koele plek — ver weg van wasmiddelen en verwarmingsbuizen.

Probeer hondenvoer voor Rottweilers gerust uit met onze smakelijkheidsgarantie

Ben je nog niet helemaal zeker van het rasspecifieke voer voor Rottweilers dat op de behoeften en de gezondheid is afgestemd? Of heb je misschien een kieskeurige hond die niet alles eet? Bij Yourdog krijg je smakelijkheidsgarantie. Eet je Rottweiler ons hondenvoer niet? Dan krijg jij je geld terug.

Relevante artikelen

Op zoek naar rasspecifiek voer voor een ander ras?

Heb je nog een hond van een ander ras of ben je per ongeluk op de pagina voor Rottweiler-voeding gekomen? Of wil je misschien een ander baasje rasspecifiek hondenvoer tippen? Bij ons heb je keus uit 375 soorten rasspecifiek hondenvoer!

Voedingsadvies

Pup

  Leeftijd in maanden
Volwassen gewicht (kg) 1 2 3 4 6 12 18
2.5 30 60 60 70 65 55 x
5 55 100 100 115 110 95 x
7.5 75 135 140 155 145 125 x
15 100 180 235 235 290 265 215
25 105 190 285 305 380 385 315
30 110 215 320 410 425 395 360
35 115 230 345 445 470 440 405
45 135 250 385 500 550 530 485
60 140 265 420 560 665 815 605
80 150 255 460 580 760 1010 750

Volwassen & Senior

Lichaamsgewicht (kg) Dagelijkse hoeveelheid (g)
20 – 40 315 – 525
40 – 60 525 – 750
> 60 11 g/kg lichaamsgewicht

Beoordelingen

1 beoordelingen

5 van 5 Sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling!

Laat ons weten wat jouw viervoeter van Yourdog vindt!


Lekker gezond eten voor onze Django....

- 3 aug. 2017

Lekker gezond eten voor onze Django. Hij krijgt het nu 5 weken en is er verlekkerd op. Zijn stoelgang is beter geworden en je ziet gewoon dat hij lekker in zen vel zit. 1 minpuntje is dat de brokjes klein uitvallen voor een grote hond. Zeker een aanrader!!

Aanvullende informatie

Beste hondenvoer Rottweiler? Rasspecifiek, natuurlijk en gezond!

Hondenvoer specifiek voor de Rottweiler? Gevonden! Onze brok is speciaal ontwikkeld voor de grote, sterke, actieve hond die de Rottweiler is. Ingrediënten die zorgvuldig zijn uitgekozen in samenwerking met Nederlandse voedingsdeskundigen, om een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van je Rottweiler. Met rasspecifiek hondenvoer weet je zeker dat je Rottweiler geen essentiële ingrediënten mist. Zoals voldoende energie, om tot op hoge leeftijd hun raseigen speelsheid te behouden. En een unieke mix van groenten, fruit en kruiden, om typische Rottweiler-klachten te kunnen helpen voorkomen. De rasspecifieke voeding voor Rottweilers is zelfs geschikt voor de gevoeligste honden. Verkrijgbaar in zakken van 12 kilo, tenzij je een pup hebt — dan is 3 kilo ook te koop. Want, ja: het beste hondenvoer voor Rottweilers is er in drie varianten: voor pups, volwassen Rottweilers en senioren.

✓ gericht op ondersteuning van de gezondheid van je Rottweiler ✓ smakelijkheidsgarantie: niet goed, geld terug ✓ unieke groenten-, fruit en kruidenmix ontwikkeld met voedingsdeskundigen ✓ geproduceerd in Nederland ✓ gratis thuisbezorgd vanaf €39,-

Welk voer voor Rottweilers?

Een krachtige hond als de Rottweiler heeft goed hondenvoer nodig om zo sterk te blijven. De Rottweiler heeft regelmatig beweging nodig en is graag buiten. Spelen, wandelen en naast de fiets lopen — daar haalt de Rottweiler zijn neus niet voor op. Krijgt de Rottweiler te weinig beweging en niet het juiste voer? Dan liggen overgewicht en probleemgedrag op de loer. Niet alleen het formaat en de kracht van de Rottweiler vragen om rasspecifiek voer. De Rottweiler kent, net als ieder ander ras, veelvoorkomende kwalen. Die kan je proberen te voorkomen met het beste hondenvoer voor Rottweilers: rasspecifieke voeding.

 • Ontwikkeld met Nederlandse voedingsdeskundigen om bij te kunnen dragen aan de gezondheid van je Rottweiler
 • Om de kans op rasspecifieke 'Rottweiler-kwalen' te kunnen verkleinen bestaat het beste hondenvoer uit een unieke mix van groenten, fruit en kruiden, zoals kamille, chondroïtine en peterselie
 • Puur natuur: vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
 • Bevordert een gezonde, glanzende vacht
 • Ook geschikt voor de gevoelige Rottweiler

Voeding specifiek voor Rottweilers: de unieke ingrediënten

Rottweilers kennen, helaas, rasspecifieke kwalen. Met name heupdysplasie, uitgerekte hartspier, gewrichtsproblemen en ademhalingsproblemen komen vaak voor bij de Rottweiler. Met die wetenschap onderzochten we met Nederlandse voedingsdeskundigen hoe we de Rottweiler het best kunnen ondersteunen in de gezondheid en voorzien in zijn behoeften. Daar ontstond een unieke mix van ingrediënten uit, met onder andere kamille, chondroïtine en peterselie.

Buffel: voor een Rottweiler die al snel overgewicht krijgt, is het vlees van de grasgevoerde en vrij opgegroeide buffels ideaal — laag cholesterol- en vetgehalte, minder calorieën van het veelgebruikte rundvlees en bomvol vitaminen en mineralen

Gevogelte: krachtpatsers als de Rottweiler hebben goede spieren nodig, waar we met eend, kip en kalkoen met hoog verteerbare eiwitten aan kunnen bijdragen

Kamille: waar we als mens een lekker kopje kamillethee drinken vanwege de goede smaak en de gezondheidsvoordelen, is het voor de Rottweiler ook een uitstekend ingrediënt in het hondenvoer — kamille kan een positieve bijdrage leveren aan het voorkomen van kwalen in relatie tot maag, darmen, huid, reuma, zenuwen, ontstekingen en urinewegen, daarbij kan het een rustgevende werking hebben op honden die vaak stress voelen

Chondroïtine: chondroïtine komt van nature voor in het lichaam van de Rottweiler, het is één van de belangrijkste bestanddelen van het kraakbeenweefsel —het verbetert de soepelheid van het kraakbeen, heeft een pijnstillende en ontstekingsremmende werking en stimuleert productie van bouwstenen die gezond kraakbeen nodig heeft

Peterselie: deze kruidachtige plant zit boordevol vitamine C, A en K, wat een goede invloed kan hebben op het immuunsysteem, de ogen, het hart- en vaatstelsel en de lever

Rottweiler-pup

Mais, gedroogde kip (30%), gevogeltevet, erwten, gedroogde buffel (3.5%), choline chloride, glucosamine, chondroitine, zalmolie, groente-, fruit- en kruidenmix

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 28%, ruw vet 16%, ruwe celstof 3,3%, ruw as 6,8%, calcium 1,7%, fosfor 1,3%.

Toevoegingen: vitamine A 20.000 IE (E672), vitamine D3 1.400 IE (E671), vitamine E als all rac-alpha-tocopherylacetat (3a700) 500 mg, E1 Fe als ijzer(II)sulfaat, monohydraat: 50 mg, E2 I als calciumjodaat, watervrij:1,5 mg, E4 Cu als koper(II)sulfaat, pentahydraat: 5,0 mg, E5 Mn als mangaan(II)oxide: 35 mg, E6 Zn als zinkoxide: 70 mg, E8 Se als natriumseleniet: 0,2 mg.

Voer volwassen Rottweiler

Mais, gedroogde kip (23%), gerst, erwten, gedroogde buffel (3.5%), gevogeltevet, choline chloride, glucosamine, chondroitine, zalmolie, groente-, fruit- en kruidenmix.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 25%, ruw vet 9%, ruwe celstof 3,9%, ruw as 6%, calcium 1,4%, fosfor 1,1%.

Toevoegingen: vitamine A 20.000 IE (E672), vitamine D3 1.400 IE (E671), vitamine E als all rac-alpha-tocopherylacetat (3a700) 500 mg, E1 Fe als ijzer(II)sulfaat, monohydraat: 50 mg, E2 I als calciumjodaat, watervrij:1,5 mg, E4 Cu als koper(II)sulfaat, pentahydraat: 5,0 mg, E5 Mn als mangaan(II)oxide: 35 mg, E6 Zn als zinkoxide: 65 mg, E8 Se als natriumseleniet: 0,2 mg.

Senior-Rottweiler

Mais, gedroogde kip (23%), gerst, erwten, gedroogde buffel (3.5%), gevogeltevet, choline chloride, glucosamine, chondroitine, zalmolie, groente-, fruit- en kruidenmix.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 24%, ruw vet 8%, ruwe celstof 3,9%, ruw as 6%, calcium 1,4%, fosfor 1,1%.

Toevoegingen: vitamine A 20.000 IE (E672), vitamine D3 1.400 IE (E671), vitamine E als all rac-alpha-tocopherylacetat (3a700) 500 mg, E1 Fe als ijzer(II)sulfaat, monohydraat: 50 mg, E2 I als calciumjodaat, watervrij:1,5 mg, E4 Cu als koper(II)sulfaat, pentahydraat: 5,0 mg, E5 Mn als mangaan(II)oxide: 35 mg, E6 Zn als zinkoxide: 65 mg, E8 Se als natriumseleniet: 0,2 mg.

Voeding & Rottweilers: handige informatie

Vanwege de grootte van Rottweilers en het voedingsadvies, verkopen we het hondenvoer in zakken van 12 kilo — voor de volwassen Rottweiler en de senioren. Heb je een pup, dan is het rasspecifieke hondenvoer ook in een verpakking van 3 kilo te koop. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het hondenvoer voor Rottweilers. Bijvoorbeeld: hoeveel mag-ie eten, wat is voor een pup de juiste hoeveelheid brokken en hoe bewaar je het hondenvoer?

Rottweiler-pup, volwassen Rottweiler en senioren

Een Rottweiler-pup: de hoeveelheid eten is misschien in die fase nog wel het belangrijkst. Krijgt je Rottweiler-pup te veel energie binnen, dan groeit-ie te snel. Dat kan zorgen voor klachten aan de ledematen. Laten we eerst kijken naar wanneer je welke brokken geeft: voor de pup, de volwassen hond en de senioren. Een handige richtlijn om aan te houden:

 • pup — voor Rottweilers jonger dan 11 maanden
 • adult — voor Rottweilers van 11 maanden tot 7 jaar
 • senior — voor Rottweilers van 7 jaar en ouder

Hoeveelheid eten voor de Rottweiler

De Rottweiler werd vroeger gebruikt om vee van en naar de markt te drijven in het Duitse stadje Rottweil. Weet je ook meteen waar-ie zijn naam aan te danken heeft. Ze werden ingezet om vleeskarren te trekken en het verdiende geld te bewaken. Daarom is de Rottweiler nu een ideale gezelschapshond én waakhond. Zijn behoefte aan beweging zit er dus altijd al in. Daarom is de vraag 'hoeveelheid eten voor de Rottweiler' ook wel een heel logische: wanneer voldoe je aan de behoeften van je hond? De hoeveelheid eten voor de Rottweiler hangt af van de hoeveelheid beweging. Train je met je hond of is het een actieve waakhond? Dan heeft je Rottweiler een andere hoeveelheid eten nodig dan wanneer je 'alleen' veel wandelt. Onder de tab 'Voedingsadvies' vind je een handige richtlijn voor de hoeveelheid eten. Goed om te weten: je mag van deze richtlijnen afwijken. Geef dus gerust iets meer als je een heel actieve dag hebt en iets minder als je Rottweiler al flink verwend is met snacks.

Brokken-bewaaradvies

Onze voeding voor Rottweilers is tot 12 maanden na productie houdbaar. Zo lang doe je waarschijnlijk niet met een zak, maar het is toch handig om te weten. Het beste bewaar je de hondenbrokken met zak en al in een luchtdichte en voedselveilige bewaarton. Je zet de ton op een donkere, droge en koele plek — ver weg van wasmiddelen en verwarmingsbuizen.

Probeer hondenvoer voor Rottweilers gerust uit met onze smakelijkheidsgarantie

Ben je nog niet helemaal zeker van het rasspecifieke voer voor Rottweilers dat op de behoeften en de gezondheid is afgestemd? Of heb je misschien een kieskeurige hond die niet alles eet? Bij Yourdog krijg je smakelijkheidsgarantie. Eet je Rottweiler ons hondenvoer niet? Dan krijg jij je geld terug.

Relevante artikelen

Op zoek naar rasspecifiek voer voor een ander ras?

Heb je nog een hond van een ander ras of ben je per ongeluk op de pagina voor Rottweiler-voeding gekomen? Of wil je misschien een ander baasje rasspecifiek hondenvoer tippen? Bij ons heb je keus uit 375 soorten rasspecifiek hondenvoer!

Pup

  Leeftijd in maanden
Volwassen gewicht (kg) 1 2 3 4 6 12 18
2.5 30 60 60 70 65 55 x
5 55 100 100 115 110 95 x
7.5 75 135 140 155 145 125 x
15 100 180 235 235 290 265 215
25 105 190 285 305 380 385 315
30 110 215 320 410 425 395 360
35 115 230 345 445 470 440 405
45 135 250 385 500 550 530 485
60 140 265 420 560 665 815 605
80 150 255 460 580 760 1010 750

Volwassen & Senior

Lichaamsgewicht (kg) Dagelijkse hoeveelheid (g)
20 – 40 315 – 525
40 – 60 525 – 750
> 60 11 g/kg lichaamsgewicht
 • GRATIS thuisbezorgddoor PostNL vanaf € 39 GRATIS thuisbezorgd
  door PostNL vanaf € 39