Yourdog brokken zijn er een hondenleven lang: voor elke levensfase van je hond

22 november 2022, door Jamie

Kies je voor de rasspecifieke brokken van Yourdog? Dan kies je voor betaalbaar rasspecifiek hondenvoer met een unieke samenstelling van groenten, fruit en kruiden. Yourdog is er je hondenleven lang: van je eerste puppybrokken naar de volwassen hondenbrokken tot ondersteunende voeding voor je senior hond. Heb je nog twijfels? Wij helpen je erbij met wat extra uitleg, zodat ook jij en je trouwe maatje helemaal tevreden zijn bij Yourdog. Heb je vragen? Bel ons op 085 065 3681.

We zijn er voor voedingsadvies voor je hond, bij iedere overstap bij een nieuwe levensfase en bij alle vragen die je over hondenvoeding hebt.

Bij Yourdog vind je voor elk ras een brok die aansluit bij wat jouw hond op voedingsvlak nodig heeft - voor iedere leeftijd. Iedere levensfase van je hond draait om andere behoeftes. Te beginnen met de puppyvoeding, daarna de overstap naar hondenbrokken voor volwassen honden en voeding voor de senioren.

Je hond in de groeifase

Om je pup de beste start te geven, geef je hem specifieke puppybrokken. Je pup is in de eerste jaren vooral bezig met groeien (en slapen en grenzen verkennen) - binnen een jaar is je kleine, pluizige hond uitgegroeid tot een volwassen exemplaar. Het puppyvoer van Yourdog is speciaal voor de opgroeiende hond: het bevat alle voedingsstoffen die je pup nodig heeft. Ze zitten boordevol essentiële bouwstoffen, ondersteunen het immuunsysteem met vitamines en mineralen, zorgen voor een goede darmfunctie en voor een mooie vacht- en huidconditie.

Verder zijn ze ook tarwevrij en bevatten ze geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen.

Wanneer stap je over van puppybrokken naar voeding voor de volwassen hond?

Ieder ras is uniek. Het lichaamsgewicht van de verschillende rassen varieert van 1 kg tot meer dan 100 kg. Hoelang het duurt voor een opgroeiende puppy om het volwassen lichaamsgewicht bereiken, verschilt daardoor ook enorm. Grote rassen maken een langere groeiperiode door dan kleine(re) rassen. Een goede richtlijn voor het overstappen van puppybrokken naar adult-brokken: als je hond rond de 12 maanden oud is. Twijfel je over het juiste moment? Neem dan contact met ons via 085 065 3681 op.

Wil je weten hoeveel voer je aan je puppy moet geven? Dit lees je op de productpaginas bij het voedingsadvies! 

Om lekker te snacken

Welk formaat, leeftijd of ras dan ook, snacken is altijd een goede afleiding of lekkere beloning. Ook voor tussendoortjes waar jouw maatje van gaat watertanden, zit je bij Yourdog goed. Denk aan onze kauwbotten voor urenlang kauwplezier, onze koek trainers voor tijdens het leren of onze dental sticks die super goed zijn voor het gebit.

Onze natuurlijke en overheerlijke supplementen zijn een gezonde toevoeging aan de dagelijkse brokken. Ze ondersteunen de huid, vacht, spijsvertering en weerstand extra goed en maken het avondeten van jouw viervoeter nog onweerstaanbaarder.

Tot slot hebben wij nog wat geur- en smaakvolle schapenvet bites. Ook verkrijgbaar met kurkuma, zalmolie, of knoflook met elk hun unieke eigenschappen. Zo zorgen wij ervoor dat je met één bestelling direct alles voor je hond in huis hebt en dat ook nog eens van goede kwaliteit, betaalbare prijs en heerlijke smaak.

Nog hulp nodig?

Heeft je hond moeite met eten, lijkt-ie ergens gevoelig voor of ben je op zoek naar de allerbeste brok voor je allerbeste maatje? Yourdog staat voor je klaar. Onze klantenservice vol experts op het gebied van honden en hun voeding zitten braaf op je te wachten. Je kunt met ze chatten, mailen of bellen, wat jij het fijnst vind. We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 085 065 3681 en per e-mail op blaf@yourdog.nl.

Geschreven door: Jamie

Heb je een vraag over dit onderwerp of over één van onze andere blogs? Stuur ons dan een mail naar blaf@e.yourdog.nl of bel 085 065 3681. We helpen je graag verder.