DUO-pack voordeel bij Yourdog

26 augustus 2021, door Jamie

Kom jij niet graag zonder voer te zitten? Wij ook niet! Daarom maken wij je het bij Yourdog iets makkelijker. Bij Yourdog hebben wij de duo-pack voordeel geïntroduceerd. Bestel jij 2x 12kg Yourdog rasspecifiek hondenvoer? Dan krijg je €10,- korting op de duo-pack prijs!  Zo heb je voor de komende periode genoeg voer in huis voor een voordeligere prijs. 

Kom jij niet graag zonder voer te zitten? Wij ook niet! Daarom maken wij je het bij Yourdog iets makkelijker. Je kunt namelijk een duo-pack van 12kg bestellen mét €10,- korting! Zo heb je voor de komende periode genoeg voer in huis voor een voordeligere prijs. Heb je twee verschillende rassen? Dat is geen probleem, mixen tussen rassen is mogelijk.

De korting wordt automatisch in je winkelmandje berekend.

Twijfel je over de houdbaarheid?

Een labrador, rottweiler of Duitse dog is zo door 2x 12kg voer heen, maar met een kleiner ras doe je hier natuurlijk wel iets langer mee. Onze Yourdog zakken zijn tenminste houdbaar tot 12 maanden na productie.

Zorg er wel voor dat je de zakken goed opbergt! Het liefst bewaar je de hondenbrokken in een bewaardoos of -ton. Je schudt de zak met brokken niet leeg in de ton, maar zet de brokken met zak en al erin. (Zo heb je ook altijd de adviezen, voorschriften en houdbaarheidsdatum op de zak bij de hand!) Vouw de zak weer dicht, sluit de ton af en zet 'm op een droge, koele en donkere plek, zoals een voorraadkast of een trapkast. Bewaar hondenbrokken niet bij wasmiddelen (die sterke geur beïnvloedt de smaak) en niet bij verwarmingsbuizen of andere warmtebronnen. Als de temperatuur schommelt, ontstaat er condens en eventueel zelfs schimmel.

YOURDOG, WANT IEDER RAS IS UNIEK

Yourdog zet de behoeften van jouw rashond op nummer 1 met betaalbare rasspecifieke hondenvoeding op basis van groenten, fruit en  kruiden, zodat jij de gezondheid van jouw hond op een natuurlijke manier ondersteunt.

  • Betaalbaar rasspecifiek hondenvoer
  • Unieke groente-, fruit en kruidenmix
  • Smaakgarantie. Niet goed? Geld terug.
  • Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen

Vind jouw ras

Geschreven door: Jamie

Heb je een vraag over dit onderwerp of over één van onze andere blogs? Stuur ons dan een mail naar blaf@yourdog.nl of bel 085 065 3681. We helpen je graag verder.