Verkooppunt worden

U kunt Yourdog verkooppunt worden wanneer u staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij begrijpen dat u niet in staat bent ons volledige assortiment op voorraad te nemen. Graag helpen wij u met het samenstellen van een assortiment voor uw bedrijf dat aansluit op uw verkoop capaciteit.

Download het aanmeld document met alle informatie over het verkopen van Yourdog en het aanmelden bij onze distributeur.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Uitgebreide ondersteuning van u als verkooppunt;
  • Gedetailleerde informatie over ieder product;
  • Ondersteuning bij het ontwikkelen van marketing uitingen;
  • Snelle en correcte levering bij u of uw klanten;
  • Een vermelding op Yourdog.nl;
  • Promotie van het merk via diverse kanalen.

 

Aanmelden verkooppunt

Wanneer u zich wilt aanmelden als verkooppunt dan kunt u beginnen met het invullen van het formulier. Wij sturen u het aanmeld formulier met alle bij behorende informatie.

Neemt u deze rustig door wij nemen binnen een aantal dagen contact met u op. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via blaf@yourdog.nl of 010 303 2 300

Over Yourdog

Wij geloven in verandering en uitdagingen. Er zijn veel merken hondenvoer te koop. Echter, wij geloven dat veel producten niet voldoende aansluiten op de behoefte van de hond. Het gebruik van inferieure en niet gedefinieerde grondstoffen is daarvan een sprekend voorbeeld. Wij doen dat anders. Door eeuwen oude voedingswijsheden te combineren met hedendaagse

wetenschap hebben wij een geweldig hondenvoer ontwikkeld. Door een geweldige basisbrok aan te vullen met natuurlijke ingrediënten zoals onder andere vitamines, mineralen en kruiden maken we het hondenvoer ras-specifiek. Meer hierover op de pagina van alfalfa tot zalmolie.