Zet jij jouw pup, volwassen- of seniorhond ook op de eerste plaats? Met onze verbeterde receptuur staat bij Yourdog de gezondheid en het welzijn van jouw hond nu nóg meer centraal. Wij houden rekening met de voedingsbehoefte van iedere (ras)hond.

Yourdog rasspecifiek hondenvoer zorgt voor de holistische gezondheid en het welzijn van jouw hond. Wij vinden ingrediënten bepalend voor de kwaliteit van ieder hondenvoer. Daarom hebben wij hard gewerkt aan het verbeteren van onze receptuur om zo nóg beter aan te sluiten op de specifieke behoefte van jouw ras. Zo voegen wij nu een unieke combinatie van groenten, fruit en kruiden toe die de gezondheid van jouw ras optimaal ten goede komen.

 

Geen losse kruiden meer! 

Wat is er zoal verbeterd? Voorheen werden onze kruiden na afloop van het productieproces toegevoegd, waardoor er nogal wat kruiden (gezien als gruis) los in de zak zaten. Wij hebben naar onze klanten geluisterd en het productieproces hierop aangepast, waardoor dit nu vooraf aan de brok wordt toegevoegd. Het resultaat? Geen losse kruiden meer! 

 

Groente-, fruit- en kruidenmix 

Hiernaast hebben wij een verbeterde, unieke, groente-, fruit- en kruidenmix toegevoegd zodat het voer nóg beter aansluit op de behoefte van jouw (ras)hond. Waar dit eerst voornamelijk kruiden waren, hebben wij onder andere bij sommige rassen cranberry toegevoegd ter ondersteuning van het immuunsysteem en selderij ter ondersteuning van een gezonde huid en vacht! 

De hoofdbestanddelen zijn verder helemaal hetzelfde gebleven. Wij gebruiken dus nog steeds onze overheerlijke gevogelte en buffel als eiwitbron en maïs als koolhydraatbron. 

Nu nóg meer rassen! 

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het uitbreiden van onze rassen. Na zorgvuldig onderzoek selecteren we de belangrijkste natuurlijke ingrediënten die aansluiten op de behoefte van dat ras, waarbij wij ook rekening houden met de levensfase van de hond. Kon jij jouw ras voorheen niet vinden? Grote kans dat deze er nu wel bij staat! 

Mocht je naar aanleiding van de verbeteringen nog vragen hebben, laat het ons dan zeker even weten! Wij helpen je graag. 

Ben je op zoek naar het juiste voer voor jouw hond? We hebben een handig overzicht van hondenrassen en welk voer met welke planten daar het best bij past.