Yourdog introduceert op 27 juli 2015 het grootste assortiment ras-specifiek hondenvoer van Europa. we starten de verkoop van ras-specifiek hondenvoer in Nederland en België via onze eigen website en webwinkels zoals Bol.com, Huisdierplein, ViaDierenwinkel en op Hond.nl. Yourdog is gemaakt dóór en vóór hondenliefhebbers. Later dit jaar zullen een aantal geselecteerde fysieke dierenwinkels aan het verkoopnetwerk worden toegevoegd.

Hoe het allemaal is begonnen

Fred van der Meer heeft een Engelse Bordercollie genaamd Zorra. Ondanks dat Fred de beschikking heeft over meer dan 300 soorten voer, hij is namelijk mede eigenaar van de grootste groothandel in dierbenodigdheden van Nederland, kiest Fred ervoor om zelf voer te gaan maken. Hij wil namelijk het beste voor zijn rashond. Een brok gemaakt van goed opneembare eiwitten en zonder kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen. Ook moet het voer volgens Fred verrijkt worden met een kruidenmix die ras-specifieke eigenschappen van de hond ten goede komen. Zorra is erg blij met alle aandacht die zijn baasje steekt in het maken van haar dagelijkse kost. Zorra eet nu iedere dag gezond en lekker.

Een mede dorpsbewoner kreeg lucht van het speciaal door Fred ontwikkelde voer. Hij stapte op Fred af en vroeg hem of hij voor zijn Australische Cattle dog ook niet een voer kon maken. Na een aantal weken was ook het Australische Cattle dog voer een feit. De geruchten verspreiden zich daarna snel over de Zeeuwse eilanden. Uiteindelijk is het nu bijna 3 jaar later en is het voer van Fred verder uitgebreid en omgedoopt in Yourdog. Yourdog staat voor ras-specifiek hondenvoer van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Onder andere door de aflevering van ‘Keuringsdienst van Waarde’ over de productie van hondenvoer, zijn consumenten kritischer geworden over hondenvoer. Yourdog is een 100% natuurlijk hondenvoer gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. De brok heeft de zelfde verteringseigenschappen als een geperste brok maar wordt op een unieke wijze geproduceerd. Door het voer koud te vermengen met onder andere kruiden, groenlipmossel en glucosamine blijven alle voedingswaarde optimaal intact.

Yourdog zal vanaf september iedere maand minimaal 5 nieuwe rasvoeren introduceren om toe te werken naar een totale dekking van alle rassen. Yourdog ontwikkeld het voer in samenspraak met voedings-, en rasdeskundige, daarnaast ontvangt Yourdog veel relevante informatie over de behoeftes van een ras van rasverenigingen en fokkers. Gezamenlijk komen we tot een optimale samenstelling.

Vanaf vandaag kunnen bestellingen worden geplaatst. Alle bestellingen worden (uiterlijk) maandag 27 juli uitgeleverd.