[LET OP : DIT ARTIKEL IS BEVAT PRODUCTEN EN OF DIENSTEN DIE WIJ NIET MEER VERKOPEN!!] Wat hebben we een veel om trots op te zijn. We zijn ongeveer 3 maanden te koop en overal zien we Yourdog. Online zijn we vele leuke acties van webwinkels. Ook lezen we leuke reviews van onze producten op Facebook en andere websites. Verschillende grote hondenpagina’s besteden aandacht aan ons voer. We vinden dit natuurlijk erg leuk om te zien. 

Ook hebben we een geweldige DiBeVo beurs achter de rug. Op deze beurs hebben we het merk geïntroduceerd voor fysieke winkels. Het concept werd erg enthousiast ontvangen. Onze dank gaat uit naar de mensen die het mogelijk hebben gemaakt om op de beurs ons product te kunnen presenteren.

Nieuwe ras-specifieke hondenvoeren

Boven op al deze leuke ontwikkelingen hebben we het ook nog weten te presteren om 50 nieuwe ras-specifieke voeren te introduceren. Waarmee het totaal aantal ras-specifieke hondenvoer op 99 komt te staan. Wij zijn erg trots op de nieuwe voeren en hopen dat ook deze goed in de smaak zullen vallen.

Voer op maat voor alle honden

Naast de ras-specifieke lijn hondenvoer mogen we ook met gepaste trots voer op maat introduceren. Voer op maat is er voor alle honden waar wij geen rasvoer voor hebben gemaakt of honden met bijzonderen behoeftes. Ook alle kruisingen en vuilnisbakjes (in positieve zin uiteraard 🙂 ) kunnen nu Yourdog voer krijgen dat aansluit op hun behoeftes. Wil je meer weten over voer-op-maat. Bekijk dan ons filmpje.

 

 

Wij van Yourdog hebben ons zelf als doel gesteld het leven van honden iedere dag een beetje beter te maken. Door het maken van ons geweldige voer doen we ons best een eerste stap te zetten in de juiste richting.  We zouden het geweldig vinden als je met ons mee loopt op dit avontuur!