Nog 2 dagen ⏰  3 zakken koektrainers 🚨 € 10 korting

HONDENVOER ZAKELIJK KOPEN

Ben je met je bedrijf actief in de huisdierbranche, bijvoorbeeld als fokker, cattery, asiel, uitlaatservice of dierenarts? En ben je net als ons dagelijks bezig om bij te dragen aan het welzijn van gezonde en blije huisdieren? Dan werken wij graag met je samen!

Yourdog is onderdeel van HelloPets. De meeste huisdiereigenaren en bedrijven kennen ons via een van onze merken, maar weten wellicht niet dat we nog veel meer te bieden hebben. Met ons uitgebreide assortiment aan (voedings)merken ondersteunen we bedrijven in de huisdierbranche al vele jaren met diverse klantvoordelen.

Voordelen voor zakelijke klanten

  • Uitgebreid assortiment van voedingsmerken en gemaksproducten. 
    Persoonlijk advies en ondersteuning door een van onze specialisten
    Interessante volumekorting bij grotere bestellingen
    Mogelijkheid om op rekening te bestellen
  •  

Onze merken

Koudgeperste brokken voor honden in 6 varianten. WOOOF gebruikt de slogan 'premium voer voor een budget prijs' en dat is precies wat dit merk levert. Geproduceerd in Nederland zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Voor blije viervoeters met snellere kwispels.

WOOOF is verkrijgbaar in Nederland, België en Duitsland via onze online kanalen en enkele winkelketens.

Voer voor honden en katten van alle leeftijden. Met ons uitgebreide productportfolio in verschillende prijsklassen bedienen we vele klanten.

Ook in te zetten als white label product onder je eigen (bedrijfs)naam, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Yourdog zet de behoeften van jouw rashond op nummer 1 met betaalbare rasspecifieke  hondenvoeding op basis van groenten, fruit en  kruiden, zodat jij de gezondheid van jouw hond op een natuurlijke manier ondersteunt.

Geproduceerd in Nederland zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Hopper Selective is een volledig en evenwichtig voer voor konijnen. Deze voeding is geschikt voor alle rassen inclusief reuzen- en dwergkonijnen. Ons voer is met zorg samengesteld door vooraanstaande Nederlandse experts op het gebied van diervoeding.

 


Super gezonde snacks en supplementen gemaakt voor natte neuzen! Jack&George maakt gezonde schapenvet bites, verzorgende oliën en heerlijke snacks/trainers voor honden. Dé ideale toevoeging op elk type hondenvoer.

Gemaksproducten voor jou en je viervoeter van hoge kwaliteit voor een lage prijs, dat is waar Easypets voor staat. Bijvoorbeeld training pads, kattenbakvulling en nog veel meer.

Contact

Wil je meer weten over onze merken en de mogelijkheden om met ons samen te werken? Leuk, we horen graag van je. Bel ons op +31(0)851308210 of stuur ons een email op hello@hellopets.eu!