aanbevolen-door-baasjes

Baasje Helga zegt:

Door Yourdog ben ik (Helga Callens) gevraagd om als eerste voer voor de Grote Münsterländer uit te proberen. Mijn hond Doc is een reu 31kg en 7 jaar oud. Doc is gevoelig voor floraverstoring: braakt makkelijk op alles wat hem niet eigen is, op tafelvoeding, hondenkoekjes enzovoorts. Lees verder…  

Baasje Hans zegt:

Onze Dwergschnauzer zit al even op het voer. Wij hebben voor Fred al een aantal maanden getest. Het voer is echt geweldig ons hondje doet het er erg goed op. Ik kan in ieder geval iedereen met een Schnauzer aanraden Yourdog eens te proberen.  

Baasje Nelleke zegt:

Onze hond krijgt nu sinds een maand Yourdog. Vanaf het begin heeft hij het voer goed aangenomen en inmiddels gaan we ook de kwaliteit terugzien  in zijn vacht die duidelijk glanzender en zachter is geworden. Zijn ontlasting is vast en droog dus hij verteert het voer uitstekend! Wij zijn blij met Yourdog.

 

Baasje Ellen zegt:

Tot nu toe ben ik tevreden over het product Yourdog. zelf heb ik twee labradors van 12 en 14 jaar oud. Ze vinden de brokken erg lekker en het is me opgevallen dat ze toch eerst de brokken goed moeten kauwen. Bij mijn vorige hondenvoer Purizon lam en rijst hadden ze hun bakje in een mum van tijd op. Nu doen ze er wat langer over. Of hun vacht beter gaat van glimmen of minder last hebben van stijfheid daarvoor is het nog te vroeg om te oordelen. In ieder geval smullen  ze (Beer en Misty) van hun voer. Hoe dan ook ik ben zeer tevreden over de klantenservice, het gemak dat ik via Internet kan bestellen zonder verzendkosten (ik heb namelijk geen rijbewijs) en de snelle service. Top!  

Baasje Bobby zegt:

Heb vorige week yourdog besteld voor onze mopshonden. Mijn vriendin is dierenarts en is tot de conclusie gekomen dat het erg goed voer is. We zien duidelijke verbetering vooral in de ontlasting.

Baasje Ilse zegt:

Twee van mijn honden krijgen naast hun vlees nu, na gesprek met Fred, ook Yourdog zelfs mijn husky die super allergisch is doet het erg goed. De griek van het eerste filmpje (sporten met honden) komt eindelijk een beetje op gewicht dus wij zijn blij.  

Baasje Lies zegt:

Onze zwarte snuffelaar kreeg hier voor geperst hondenvoer. Een vriend van ons vertelde dat hij zijn hond Yourdog had laten testen. Wij hebben via hem ook een proefverpakking gekregen. We zijn eigenlijk tegen de adviezen om geleidelijk over te stappen in 1 keer overgestapt. We hebben hem een aantal keer gewogen om te kijken of hij niet te veel of te weinig kreeg. We zijn hem iets minder dan het advies gaan voeren. Er is een duidelijk verschil in poepen. Dit is duidelijk minder dan voorheen. Zijn vacht is wat meer gaan glimmen. Eigenlijk zijn we helemaal tevreden en blijven we Yourdog lekker door voeren!

Baasjes Annekarien en Ruud zeggen:

Onze hond Bep, een kruising labrador-boxer, is in mei 2014 geboren. Ze is een vrolijk en speels hondje. Bij iedere hond is het belangrijk, dat ze goed voer krijgen, maar bij Bep natuurlijk helemaal, omdat ze zwaar HD blijkt te hebben. Begin 2015 heeft zij haar eerste kunstheup gekregen. Een spannende tijd, maar alles is perfect gegaan. In september krijgt ze haar tweede kunstheup. Wij hebben gekozen voor YourDog. Bep vindt de brok heerlijk, en ze produceert mooie vaste drolletjes. Het fijne van dit voer is, dat er ingrediënten in verwerkt zijn, die o.a. goed zijn voor de gewrichten, zoals de groenlipmossel. Omdat deze ingrediënten in het voer verwerkt zijn, wordt het beter door het lichaam opgenomen. Wij hopen, dat Bep met YourDog een gezond, en lang leven tegemoet gaat!

Baasje Femke zegt:

Joppe smult van zijn 100% natuurlijk Yourdog Labrador senior brokken en overstappen was geen probleem. Mijn oude knuffelbeer stapte zonder moeite over op Yourdog. Joppe eet graag zijn Yourdog Labrador senior en ik vind het fijn dat ik een 100% natuurlijk voer kan geven zonder bij producten. Op mijn trainingsgroepje beveel ik iedereen Yourdog aan. Of heb je een uitgebreide aanbeveling nodig? – groeten Femke Reply : Leuk om te horen Femke, kort maar krachtig! Bedankt.

Baasje Fred zegt:

Het is natuurlijk geweldig voer! Met trots adviseer ik het dan ook aan iedereen.