Probeer nu Yourdog ras-specifiek hondenvoer en ontvang dit leuke cadeau!

Yourdog is hondenvoer van de hoogste kwaliteit gemaakt van buffel en verrijkt met kruiden. Yourdog wordt aanbevolen door baasjes. Waarom Yourdog?

  • Yourdog sluit aan op ras-specifieke behoefte;
  • Yourdog is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten;
  • Yourdog wordt aanbevolen door andere baasjes;
  • Yourdog geeft een niet goed geld terug garantie.

Vul je gegevens hier in

 

Start je bestelling door naar een hondenras te zoeken. Klik hier.

 

Baasje Lies zegt:

Onze zwarte snuffelaar kreeg hier voor geperst hondenvoer. Een vriend van ons vertelde dat hij zijn hond Yourdog had laten testen. Wij hebben via hem ook een proefverpakking gekregen. We zijn eigenlijk tegen de adviezen om geleidelijk over te stappen in 1 keer overgestapt. We hebben hem een aantal keer gewogen om te kijken of hij niet te veel of te weinig kreeg. We zijn hem iets minder dan het advies gaan voeren. Er is een duidelijk verschil in poepen. Dit is duidelijk minder dan voorheen. Zijn vacht is wat meer gaan glimmen. Eigenlijk zijn we helemaal tevreden en blijven we Yourdog lekker door voeren!

Baasje Femke zegt:

Joppe smult van zijn 100% natuurlijk Yourdog Labrador senior brokken en overstappen was geen probleem. Mijn oude knuffelbeer stapte zonder moeite over op Yourdog. Joppe eet graag zijn Yourdog Labrador senior en ik vind het fijn dat ik een 100% natuurlijk voer kan geven zonder bij producten. Op mijn trainingsgroepje beveel ik iedereen Yourdog aan. Of heb je een uitgebreide aanbeveling nodig? – groeten Femke

Reply : Leuk om te horen Femke, kort maar krachtig! Bedankt.

Baasje Fred zegt:

Het is eigenlijk allemaal begonnen toen ik voer ging maken voor mijn eigen hond, Zorra. Ik wilde het beste voer voor mijn Engelse Bordercollie maken. Dat is erg goed gelukt, Zorra deed het geweldig op het voer. Toen een mede dorpsbewoner dat hoorde kreeg ik het verzoek ook voer te maken voor zijn hond. Zie hier het resultaat van 3 jaar hard werken.

Zelf voer ik Yourdog 6 dagen in de week en 1 dag vers om de darmflora van mijn hond goed op peil te houden. Ik kan het iedereen aanraden, Yourdog is een geweldig voer!

Ben jij het volgende baasje?

Stuur je aanbeveling met een leuke foto op naar blaf@yourdog.nl. Wie weet krijg je van ons wel een extra zak Yourdog cadeau.