Yourdog ambassadeurs dashboard

Je ontvangt een doorlopende vergoeding voor alle bestellingen die de door jouw aangebrachte klanten plaatsen.

[affiliate_area]
Uitbetalingen?

Iedere 1ste werkdag van de maand worden alle uitbetalingen aangemaakt. Je krijgt betaald als je meer dan 49,- aan ambassadeurs commissie hebt verdient. Dit zie je bij Statistics > Onuitbetaalde verdiensten. De eerste keer dat je recht hebt op een uitbetaling zullen we je om alle uitbetalingsdetails vragen. Deze koppelen we aan het e-mailadres dat is opgegeven bij instellingen.

Affiliate URLs

Met dit formulier kun je voor iedere pagina van de website een ambassadeurs link maken. Als je dus bezoekers direct naar een product pagina wilt sturen zoek je deze op en dan plak je de volledige URL in het formulier. Vervolgens kun je de URL met de juiste link genereren. Zo weten we precies dat de bezoeker via u komt.

Referrrals

Hier kun je precies zien welke verkopen er via jouw link of kortingscoupon hebben plaatsgevonden. Ook het commissie bedrag inclusief BTW staat weergegeven zodat je precies weet wat je betaald krijgt.

Creatives

Hier ziet u alle banners die u mogelijk op uw eigen website kunt plaatsen. Knip en plak de HTML code in uw eigen website. Wilt u een specifieke banner voor een ras of een ander formaat? Neem contact met ons op.

Vouchercode promotie

Wil je een eigen vouchercode aanvragen zodat wij bestellingen kunnen koppelen aan je ambassadeurs account neem dan contact met ons op. We kunnen voor jou klanten een giftbox samenstellen om de eerste bestelling extra aantrekkelijk te maken. Niet iedereen krijgt een vouchercode hier zijn voorwaarden aan verbonden alsmede prestatie afspraken.